Природолечение: лечение с билки и натурални средства


Защо все по-често поглеждаме към старите билкови народни рецепти?


През последните няколко десетилетия официалната медицина започва да отделя повече внимание на природолечението.
Все повече лекари предупреждават за пристрастяване към лекарствата и колко опасни могат да бъдат те.
Средства за спадане на кръвното налягане например, които се взимат по-продължително време, предизвикват у жените образуването на рак на гърдата. В България съществува огромно разнообразие на растителни видове, които са около 3600 на брой.
Особено полезна е употребата на билките и препаратите, получени от тях, при хронични заболявания, които изискват продължителното им прилагане.

Забележка*
И все пак  билките трябва да се използват много внимателно.
Предварително се осведомете за лечебните способности на дадена билка, продължителността и начина на употреба, има ли противопоказания.

Природен екстракт, приготвен при домашни условия, който унищожава ракови клетки в напреднал стадий. Рецепта.


Вероятно много малко хора по света знаят, че гроздовите семена притежават изключително мощни противоракови свойства. Да, това е точно така-те съдържат мощни противотуморни съединения (много повече от всеки друг плод на планетата).
Едно скорошно проучване потвърждава, че екстрактът от гроздови семена е по-ефективен от конвенционалното лечение с химиотерапия, и в унищожаването на ракови клетки, в напреднал стадий.

Вероятно се питате-как става това?  Според проучването, колкото ракът е в по-напреднал стадий, толкова екстрактът от гроздови семена е по-ефективен, в унищожаването на раковите клетки.
Това е така, защото гроздовите семки са много по устойчиви на конвенционалната химиотерапия. Но, в същото време, най-важното нещо е, че екстрактът не унищожава здравите клетки.
Освен това, той унищожава раковите клетки ефективно, в по-късните етапи на лечението, без да унищожава здравите клетки.
Медицинските експерти смятат, че екстракта от гроздови семена причинява оксидативен стрес, който води до програмирана клетъчна смърт, известна като апоптоза. Хубавото в случая е това, че пациентът заболял от рак, се нуждае от много малко количество, за да се унищожат тези клетки. Друг важен положителен фак е, че този екстракт въздейства  върху раковите клетки, които обикновено стават резистентни към лекарства и медикаменти – което всъщност прави конвенционално лечение с химиотерапия безполезно.

Рецепта
Пригответе следните неща:
1 чаша гроздови семена
1 стъклен буркан (с капак)
1 чиста кърпа

Първо, измийте гроздовите семена с вода. След това, използвайте кърпа, която да абсорбира водата. Оставете гроздовите семки за 2-3 дни навън, да се изсушат. След 3 дни ги смелете в кафемелачка. Изсипете сместа в стъклен буркан и я дръжте на хладно и тъмно място (хладилник).

Как да използвате сместа?
Вземайте от този прах 2-3 пъти на ден. Просто добавете 1 чаена лъжичка от сместа в чаша вода или сок. Просто е! За да постигнете желания ефект вземайте от лекарството, в продължение на 3 месеца. След това, направете почивка от 2 месеца. И ако е наложително повторете процедурата. Повярвайте - ще бъдете изумени от резултатите. Надявам се да споделите рецептата с приятелите и семейството си.

Благодаря Ви!